Englands resa

Detta blir det första blogg inlägget på min blogg. Och premiär för att lägga ut min hemsida!

 

I fredags bar det av till England. Jag och min Dog Listener kollega Maggie Barath flög från Skavsta flygplats vilket innebar en bits tågresa. Vårat slut mål var Pond farm hemma hos Jan Fennell. Jan är den som skapat metoden Amichien Bonding, jag har träffat henne en gång tidigare när jag gick första steget till att bli Dog Listener.

Resan en bit genom England var spännande med vad annat kan det bli med så trevligt sällskap. Lanskapet är underbart vackert och jag skulle mer än gärna kunna bo där permanent. När vi efter en lång resedag kom fram möte vi förutom Jan även Mervi Kärki och Ida Jedh, som också är Dog Listeners. De flög dock en annan väg än den Maggie och jag valt. Kvällen avslutades på en engelsk pub i goda vänners lag.

 

På lördagen var det dax för kursen för Jan. Vi var sammanlagt 10 st Dog Listeners. Föreläsningen var berikande och det var så kul att få återse filmerna som Jan har från naturreservatet i Yellowstone. Dagen sprang i väg och vi sa hej då till våra engelska kollegor.

 

Vi hade sån tur att vi fick bo hos Jan och vi tog oss hemåt tillsammans med henne. Senare på kvällen hamnade vi på samma pub och fick en trevlig middag ihop.

Helgen tog slut alldeles för fort och hemresan närmade sig. Då Maggie och jag hade ett tåg att passa som inte gick förens kl 12 så fick vi lite mera tid med Jan, som tog sig god tid att visa flera klipp från Yellowstone, vi njöt.

 

Helgen blev helt underbar och jag är så glad att jag fick chansen att göra denna resa och öka min kunskap i att förstå våra hundar och deras ursprung. Tack kära Dog Listener kollegor som var med och delade denna helg och tack även Emma som tog hand om alla djuren som såklart var kvar hemma.

 

-save the dog-

Alla deltagare på kursen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-