En helt vanlig promenad...

När jag skaffade hund hade jag en vag bild av hur mycket motion en hund behövde.. Till en början säkert helt normalt. Men sen blev det en bild som växte, Keiko skulle ut i alla väder.. det finns bara dåliga kläder..

 

När jag började leva med Amichien Bonding ändrade den bild sig väldigt mycket!

 

Klart vi går promenader. När vi alla är i balans!

 

Jag minns hur jag stretade runt med Keiko i grustaget varje fredag kväll efter jobbet oavsett väder, vind eller regn. Och tyckte själv att jag var toppen, men tro mig när jag säger det var inte alltid roligt eller lockande. En fd kollega till mig (som dessutom är veterinär) sa att Keiko var den mest välmotionerade hunden hon kände.

 

Nu när vi går ut så är det ett nöje, är vi inte i balans eller helt enkelt inte orkar/har lust så håller vi oss på hemmaplan. Vi kan vara ute länge men vi går inte utan bara är..

 

Hur känner du när du ska gå på promenad?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-