Lämna sin hund uppbunden .. eller inte

Varje dag, nästan iallafall, kommer jag på nya saker jag skulle vilja skriva om här i bloggen. Så i dag satte jag mig med en idé och ville hitta en bra film som representerade vad jag ville skriva om i dag. Men efter att ha hittat den film som jag kom över via youtube ändrade jag mig.

 

Det här med att binden upp hunden utanför affären...

 

Egentligen tror jag inte att jag behöver skriva så mycket om det, men för att undvika missuppfattningar gör jag det. Det är inget jag tycker någon hund ska behöva bli utsatt för. Den stund man lämnar hunden, kan vad som helst hända med din hund.. Saker den inte ska behöva bli utsatt för. Och OM den blir utsatt för något obehagligt, elakt eller annat så är det naturligt att vilja fly, men det kan den inte för den är fastbunden..

 

Nu låter jag filmen jag fann säga resten..

 

Observera att denna film är ca 20 sekunder.. men hur länge sitter detta kvar i den hundens huvud.. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-