En lite resa för Siri

I dag stod det på agendan att lämna bilen till min bilmekaniker. Han bor i Haninge, vilket är super. Grejen var/är att denna gång behövde han behålla bilen, vilket då innebär att jag blir billös i två dagar(!!!!) Jag är extremt bilburen, men dessa två dagar har jag inte bokat in något som innebär att jag måste ha bilen.

 

När jag skaffade Keiko lärde jag mig att det var såå viktigt att ta med sig valpen i princip överallt, den skulle åka tåg, bil, båt, buss osv. Vara på alla möjliga konstiga platser innan den blev för gammal..

 

Så tänkte jag inte när jag skaffade Siri, utan då satsade jag på att bygga en god relation i hemmet innan vi gav oss iväg på gud vet vad för äventyr.

Så för att komma till saken bestämde jag mig att ta med Siri i dag, vilket skulle innebära att min 2-års tik skulle få åka både buss och pendeltåg, för första gången.

 

Som vanligt filmade jag delar och gjorde en liten hel film av vår fm, enjoy!

-save the dog-

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

  • Jeanette » "Gulliga" saker:  ”Man kanske inte alltid behöver göra saker så krångliga? "Gulligt" vet jag inte o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-