Laddat batterierna!

Hade äntligen en hel ledig helg. Så på schemat stod en trip till landstället, som ligger i Östergötland.

Bilen blev som vanligt fylld till bredden, med 2 hundar, 2 katter och alla deras tillbehör, så som mat, kattlådor, sängar mm. Själv fick jag med mig en mindre väska med lite kläder. Med på resan var också en god vän och före detta arbetskamrat Emma.

Vi var båda i stort behov av en avkopplande helg.

 

Alltid när jag åker bort tänker jag såklart alltid på hur hundarna upplever detta, för visst märker de att någonting är i görningen.. När packandet inne är klart brukar jag stoppa in dem i bilen direkt. Då kan vi alla koppla av medans jag fyller bilen. Katterna åker in i bilen sist.

 

Väl framme tar det alltid en liten stund innan allt och alla funnits sin plats. Både hundarna och katterna har varit på landet tidigare och det dröjde inte så långt stund innan allt hade landat, underbart.

 

Den stora fördelen med att vara på vårat landställe är att ha en egen tomt, helt underbart!

 

På lördagen vaknade jag tidigt, såklart när man är ledig ;), och tog en lång promenad i ett blåsigt Ljusfallshammar. Hundarna och jag gick till en av badplatserna där vi bara satt och njöt, jag mest tror jag.

 

Väl hemma, blev det eld i öppna spisen och bara slapp och häng hela fm lång utan några måsten, så som det ska vara. Efter en sen lunch åkte vi iväg med hundarna till Finspångs brukshundsklubb. Siri fick sig ett träningspass, som var bortom det bästa hon har presterat, men kul hade hon. Och matte lärde sig att liten Siri behöver en promenad innan träningspassen för att göra sig av med lite överskottsenergi.. Efteråt fick Keiko komma ut och springa lite i agility hindren och tunnlarna, efter mycket om och men fick vi även igenom Siri, gu va vi skratta :)

Efter en utforskande skogspromenad åkte vi hemåt och fortsatte slappa framför brasan i soffan.

 

På lördagen hade jag bokat träning för Heléne Lindström. Jag har tidigare aldrig träffat henne, men vi har en del gemensamma vänner. Min uppfattning om henne som tränare stämde verkligen. Vi hade en trevlig förmiddag i solen med en massa bra ideér och tips att ta med sig hem. Känns kanon att ha någon som man kan träna för när jag är på landet.

 

Underbara Emma, hängde med såklart. Hon filmade vår träning, tack rara du!

 

Satte ihop en film från vårat träningspass hos Heléne, enjoy!

 

Läser du detta Heléne, tack igen! Vi ses nog snart igen om inte innan så i alla fall i juli!

 

-save the dog-

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-