Friskis & Svettis

Jag har alltid gillat träning & träningsplanering och då pratar jag om fysträning. Jag har gillat det för min djurs skull, förr om åren min häst. Nu för tiden mina hundar och min överviktiga katt :) Men aldrig träningsplanerat för min egen del.

Jag har alltid drömt om att vara vältränad, men då det krävs en del regelbunden träning har jag aldrig kommit dit. Haft många olika anledningar, för dyrt, tar för mycket tid eller tappat intresset efter en kort tid mm mm.

 

När en av mina vänner började jobba på Friskis & Svettis fick jag den brilljanta iden att det skulle jag också göra för då skulle jag få inspirationen till träning och jag skulle få göra något som inte involverar några djur. Inte för att jag inte vill jobba med djur, jag tror att det kan vara bra att ha någon aktivitet utan dem ;)

 

Tyvärr behövde de ingen receptions personal just när jag sökte, vilket var något år sen. Men nu är jag igång och jobbar på Friskis i Haninge sedan december -11.

Det är ett ideellt arbete, vilket innebär att vi inte får betalt för den tid vi jobbar där. Men vi får ett sk rikskort. Det i sin tur innebär att jag får träna, utan att betala, på alla Friskis i hela Sverige. Det är ju verkligen toppen. För mig kunde inte bli bättre.

 

Tyvärr har jag nu en period tappat regelbundenheten i träningen (igen) pga vårförkylningar, vår halka, ramlade och slog mig rätt illa och bara bort proiriterat. Men nu är jag igång igen och känner mig super laddad. Vår känslor kanske.

 

Hundarnas + kattens träning är inte bort glömd. Men jag har lärt mig genom att planera, typ söndag kväll, är det mycket lättare att strukturera upp veckan. Det gäller att hinna med allt man vill göra. Sen har diciplinen att jobba med föreläsnings material och kurs material. Vilket jag gör hemma.. blir så där i bland :)

 

Den 31 maj har jag en föreläsning på Hundudden den handlar om att promenera/rasta sin hund. Känns jätte kul och jag har redan börjat fila på den, tror det kommer att bli kanon.

Nu är det dax att ta kväll. Må så gott!!

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-