På begäran, Siris MH test!

Jag var i väg och MH testade min golden retriever tik i söndags. Jag vet att några stycken vänner gärna vill se filmen. I dag hade jag äntligen tid att göra en film av det hela. Ni som har varit med på MH test sen tidigare vet att det tar ganska lång tid att gå igenom hela detta test. Därför är filmen nerkortad. Undrar ni något hör gärna av er. Igen, tack Anette för att du filmade oss. För att lämna en kort beskrivning av vår dag. En god vän Anette och jag åkte i väg till Kolbäck, där golden klubben hade ordnat ett MH test för endast golden ägare. När vi kom dit lufsade en vit golden runt, ganska cool äldre herre visade det sig. Både Anette och jag bävade för att ta ut våra små vilda bruna flickor. 

Båda var i gasen kan man väl sammanfatta dagen. Se själv.

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-