Livet på en pinne!

Livet är bra spännande ibland. Jag trivs väldigt bra med att inte jobba med samma sak varje dag. Jag är provat det i ca 20 år och trivdes aldrig riktigt med det.

Mitt liv kan variera väldigt mycket, pratar nu om jobb, jag är i uppbyggnad av mitt nystartade företag och har några fasta uppdrag. Sen jobbar jag även som timanställd på Almåsa konferens, där jobbar jag med att servera och allmänt se till att gästerna har det bra.

I onsdags tex började jag min dag på Almåsa jobbade 09.00-14.00, sen for jag in till stan för att gå en mycket intressant kurs, på kvällen blev det hundträning på brukshundsklubben.

Torsdag dag var jag ledig så jag och en kompis möttes på en annan brukshundsklubb och tränade ihop. Kl 16 började jag jobba på Almåsa till 23. För att sedan på fredag morgon stiga upp tidigat och åka och jobba på Bagarmossens djursjukhus till 17 för att sedan återigen hamna på .. ja.. brukshundsklubben :) I morse var det upp igen för att åka till Friskis & Svettis, där jag jobbar ideelt i receptionen för att sluta där för att sedan åka och jobba på Haninge Hundhälsa. Helgen avrundas med att åka med en kompis och titta på lydnadstävling på söndag morgon och träna lite såklart.. för att sedan avrundas med Friskis jobb.

Det låter mycket och lite rörigt när jag själv läser det och det är klart ibland kan det kännas, men det passar mig som handen i handsken har jag insett.

I allt detta har jag ju också mina två hundar som är helt underbara, de hänger nästan alltid med när jag flänger runt. Det är så skönt att de bara hakar på, iofs har de inte så mycket val :) Men det är mitt liv och jag gillar det!

 

Till nånting helt annat... För några år sen hörde jag en historia som verkligen har ett budskap. Men den som en del annat föll i glömska. Nu fick jag höra den igen för någon vecka sedan och är helt klart värd att berätta:


Där berättas det om två munkar, en ung novis och en äldre som vandrar genom landskapet. Munkarna kom till en bäck där bron hade försvunnit. Där stod en ung prostituerad kvinna, oförmögen att korsa bäcken på egen hand. Hon bad munkarna om hjälp, den äldre munken lovade hjälpa kvinnan över bäcken. Munken hjälpte kvinnan över genom att bära henne på sina axlar. Den unga munken var chockad och gick under flera timmar och funderade på hur den äldre munken kunde ha hjälpt en prostituerad kvinna, länge hade han funderingar och mumlade tyst för sig själv. Tillslut var han tvungen att fråga den äldre munken om varför han hjälpt "den där kvinnan".  "Hur kunde du göra det?". Den äldre munken svarade: "Jag bar över henne för flera timmar sen, varför bär du fortfarande på henne?"


-save the dog-Keiko & Siri <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-