Leo för omplacering

Denna hund omplaceras genom en vän, Hanna Heikkilä.

 

Leo är en blandras mellan dalmatiner/newfoundlandshund född 081212. Vaccinerad, försäkrad, chippad och registrerad på jordbruksverket. Fullt frisk, trevlig, signal känslig och tillgiven sin flock. Leo omplaceras av Hanna pga av sjukdom i sitt förra hem. Leo lever med kommunikationen Amichien®Bonding hos Hanna. För Leos skull är önskan han får fortsätta med det, den kunskapen och material får nya ägare av Hanna. Det ingår i köpesumman. Läs mera om metoden på Hannas hemsida: www.ibalansochkanslamedhund.n.nu.

Pris: 2500:-

Välkomna för kontakt.

Hanna Heikkilä mobil: 0707966703 eller mail: hannasofiainger@live.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-