Det händer saker hela tiden.

Planera har inte alltid varit min starka sida. Men i bland så lyckas jag få till det riktigt bra och i bland inte. En stor del av det jag gör (läs jobbar) innebär att sitta vid datorn, särskilt den senaste tiden. Och inte märker man hur fort tiden springer iväg, konstigt nog. Det är mycket som ska fixas hela tiden och mitt i allt detta så skadar sig min pappa, som bor i Nyköping, vilket har inneburit en operation. Han har skadat sin fot ganska illa. Som tur har jag min bror i Nyköping som har fått sitta och köra honom.

Mitt allt jobbande vill jag gärna också hitta lite egen tid, tycker det är viktigt. Även om det bara handlar om korta stunder. För mig är det att få umgås med mina djur. 

 

Men höstens kurser är nu inplanerade samt även en föreläsning. Egen hundträning har också blivit uppbokad för sommaren. Vi ska bla åka på läger hos Mona Kjernholm i Varberg. Så det blir en roadtrip med boende på vandrarhem för mig och hundarna, vilket ska bli jätte skoj. Sen har vi en helg kurs bokad för Niina Svartberg samt 2 strö dagar hos Niina i höst. Nu på söndag åker jag och en kompis till Rimbo för att jakt träna våra jakt goldisar, det var länge sen så det ska bli super kul. Ingen tävling inplanerad för Siri än, vi har lite saker att klura på och lösa innan vi kommer dit. Keiko därimot han ska få tävla 2 stycken rally lydnads tävlingar och så hoppas vi på att han får dem godkända så blir vi upplfyttad till nästa klass lagom till nästa år.

 

Kommande helg jobbar jag på friskis och svettis, ska bli skoj. Sen är det lite massage jobb inbokat så förhoppningsvis hinner vi med lydnadsträning på lördag med Cecilia och Freja.

Nästa vecka är full bokad och på fredag åker vi till Ljusfallshammar där vi har vårt sommarställe. Nu när pappa är handikappad har jag blivit "beordrad" att klippa gräsmattan :)

Men vi har också träning inbokad för Heléne Lindström, vilket ska bli super skoj. Sen är det ju lydnads sm den helgen och det skulle vara så kul att åka dit en sväng. Men oddsen talar emot att det blir av. Vi får se helt enkelt.

 

Jag och en kompis har sedan några veckor försökt att få till en dejt med för att citera Jenny "löjligt nog så är våra liv otroligt osynkade" Vi får inte ens till en enda dag, fast vi bor i samma stad. Visserligen i olika ändar men ändå..

Ha de gott!!

 

-save the dog-

Bilden är från förra årets höjdpunkt "Obedience rules -11"

Vi tränar störning med hjälp av finska Christa Enqvist. Bilden är tagen av vår norske vän Anita Galtung Nilsen, som för övrigt nyligen blev både svensk 6 norsk lydnadschampion, grattis Anita!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-