Lugnet lägger sig.

Som jag skrev i tidigare inlägg så var min katt Tore dålig. I söndags em åkte jag in med honom till Bagarmossen. Det slutade med att han blev kvar. Hans njurvärden var inte helt ok och veterinären ville ultraljuda hans buk. Som tur var kunde jag vara med under måndagen när han blev ultraljudad. Hans lever såg lite ljusare ut berättade veterinären, vilket inte är helt ok. Det finns en misstänke om ev tumör, men för att ta reda på det behöver man ta biopsier av levern, vilket innebär en narkos. Man upptäckte också ett litet blåsljud på hjärtat. Och med både blåsljud och sämre njurar känns det inte helt ok att söva honom. Det har blivit många turer fram och tillbaka mellan jobb och Bagis, i går jobbade jag kväll på Bagis och fick äntligen ta hem honom. Måste säga att veckan har varit skit tuff. I tisdags jobbade jag på Haninge Hundhälsa och försov mig, vaknade 10 min innan jag skulle börja jobba.. Blev då väckt av en kollega, som ringde, från Bagis som skulle komma och gå med mig på simmet på kvällen. Resten av kvällen forsatte i ett sömn töcken. 

Nu när Tore äntligen är hemma känner jag att jag kan börja koppla av. Och börja ta in andra saker runt om... Keiko mitt hjärta är en känslig hund, särskilt när jag inte är helt i balans. Nu på fm är jag ledig och sitter hemma och jobbar och han har svårt att koppla av. Följer mig runt i lägenheten, skäller till för mindre ljud. Sånt som var något som ständigt pågick innan jag började leva med amichien bonding. Jag vet att bara han får rätt information så kommer detta att lägga sig.

I kväll blir det jobb på Bagis igen och i morgon dag jobb på Almåsa. På em i morgon packas djur och matte in i bilen och åker mot landet, ska bli underbart och komma dit igen. Det blir hundträning för Heléne Lindström och förhoppningsvis får jag till en träff med min goa vän Marie Söderström. I övrigt ska vi nog vila upp oss lite :)

 

-save the dog-

Det svarta inne under mitt täcke = Tore <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-