Ett problem som är långt borta nu

Innan jag började leva med amichien bonding här hemma hade jag en del "problem". Ett av dem var bla att Keiko följde efter mig vart jag än gick i lägenheten, för att inte prata om hur han var när jag dammsög. Han praktiskt taget stod på mig.. Skulle med mig in på toa om han fick. Det väckte ganska stor irritation att hela tiden ha honom i hälarna. Jag trodde att han ville vara med mig och det var ju charmigt men for the record så bor vi i en 48 kvm liten lägenhet.. Men när jag började leva med metoden så försvann dessa problem. Såklart kan han traska efter mig i bland men då leder jag honom bara till sin korg så lägger han sig där med en suck. Eller så sätter jag mig bara ner eller stänger in mig i ett rum. Detta gör att han förlorar mig och det är ju inte hans tanke, utan som jag ser det (och det som jobbar som jag gör) tidigare bevakade han mig, han var tvungen att se till att jag var trygg.. Och det ska ju faktiskt vara tvärtom. Han var i tjänst 24/7.

I dag när jag dammsög blev jag påminnd om hur det var därför filmade jag honom lite.. 

Må så gott!!

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-