Kurs för Niina Svartberg

Haft en underbar ledighet, önskar att den fortsatt ett litet tag till :)

Höjdpunkten var såklart kursen för Niina som var jätte kul. Det kändes bra att träffa Niina igen. Jag insåg att jag är väldigt trygg med henne och att jag vet hur hon tänker i många situationer. Som vanligt sa Niina många kloka saker under helgens gång. Saker som man behöver påminnas om och som satte tankar och ideér i nytt perspektiv.

Nu var det länge sen jag träffade Niina sist och vi har utvecklats en hel del sen dess. Niina var den första jag tränade Siri för från början så hon har sett oss en hel del.

Det jag bär med mig att både Niinas kommentar att "det ser riktigt lovande ut" och Helénes kommenatar om hur fint vårt fria följ såg ut. När jag i dag satt och klippte ihop en liten film från kursen fick jag ett stort flin i ansiktet när jag hör deras fina komplimanger.

Enjoy!

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-