För att ni är ni.. <3

Keiko

Tack min fina, goa, underbara, kloka pojke. Du kommer alltid bo i mitt hjärta. Min första vackra hund, du har lärt mig så mycket. Jag vet att jag alltid kan lita på dig. Så länge du får rätt information av mig vet jag att du mår som bäst. Du är så försiktig men samtidigt så modig. Du vill så gärna att jag ska vara nöjd med dig och det är jag ska du veta min fina pojke. När jag tittar rakt in i dina mandelformade ögon hoppas jag att du förstår hur mycket jag älskar dig. Hur du kommer emot mig när jag ropar på dig hur du trycker dig nära och litar helt och fullt på att jag aldrig skulle göra dig illa. Hur överlycklig du blir så dina fina ögon lyser när jag väljer ut dig för dagen att få jobba i hop med mig. För att inte tala om hur tålmodig du har varit med fröken Siri. Min fina Bula Boll matte älskar dig <3

Siri

Siri din lilla Plur boll. Du är alltid glad, lekfull och helt underbar. Jag bara älskar din uppsyn när du kommer med strumpor, från min byrålåda, i munnen för 12 gången samma dag. Hur du stiligt norpar åt dig ätbara saker från köksbänken och försöker smyga förbi mig i hopp om att jag inte ska se dig. Glädjen i dina ögon när vi tränar ihop, hur underbart positiv du alltid är. Jag tror aldrig du kommer att bli en gammal dam, du kommer alltid vara min lilla fiskorvsplur. Hur du leker själv kan jag sitta och titta på i timmar. "Hakuna Mattata" är din livsfilosofi. Hur du ALLTID ser totalt oskyldig ut och hur du emellanåt kryper upp mot mig för att ligga så nära du bara kan. Dina vackra fina bärnstensögon är så kloka. Jag älskar dig din lilla skit <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-