Ledig fredag!

Eller, ledig i dagarna tre, helt underbart faktiskt.

I går kväll när jag åkte hem från Bagis så var Keiko väldigt lös i magen. Han fick lite ris på kvällen.. Kl 04.00 ca i morse väckte han mig sen sprang vi ut var och varannan timme. Efter ett tag började han också kräkas... min lilla pojke. Hade planerat att träffa en kompis inne i stan över ett eller två glas vin, vi har i evigheter försökt få ihop en träff.. Men jag lämnar inte en så sjuk hund själv. Vilket såklart min vän förstår. 

Så från att haft en rätt aktivt planerad dag så blev det lite städning och soffslapp. Framåt 14-tiden verkade Keikos mage ha stabilitserat sig. Så jag vågade mig iväg en sväng, packade in tjejerna, Siri & Sessan i bilen och åkte och körde dem på vibrationsplattan på simmet i Haninge. Passade också på att lämna in kurs kompendium för tryck, till nästa vecka. På vägen hem svängde jag förbi apoteket för att köpa Diarsanyl, en elektrolyt ersättning till magsjuk hund. Vi har en affär som heter Hemköp här så in där en snabbis. De har alltid "roligt" kött i diskarna. Så jag köpte kycklinghjärtan, grishjärtan och lammlever. Allt detta till djuren såklart.

 

På infarten hemma mötte jag en tjej som inte bor så långt från mig och hon har tre jaktgolden varav en är från samma kennel som Siri, hur stora är oddsen i Tungelsta liksom. Vi stod och pratade en ganska lång stund. Siri och hennes (vet inte vad matte heter... men hon har ju jaktisar) hane började titta på varandra och var nästan på väg att göra lekinviter mot varandra, men det avblåstes.

Väl hemma så tänkte jag köra lite träning med Siri, men det fick bli inomhus. Jag har haft planer på att göra ett ala Mona Kjernholms fjärr, super snyggt. I stället för att gå ur en position till nästa hoppar de in i nästa position. Tyvärr har det blivit lite hängande. Men efter Niina träningen härom dagen fick jag med lite verktyg. Tanken var att börja inomhus, i en lugn och störningsfri miljö. Jag lyckades rodda så min iPhone spelade in lite av träningspasset, inte det bästa men tillräckligt ok. Så det kommer att komma en uppföljande film, detta är del 1.

 

Tyvärr kräktes Keiko igen för bara någon timme sen.. plutten. Men jag hoppas natten blir lugn. Nu ska vi äta middag och kolla på "Shutter Island" med Leonardo DiCaprio *gulp* Och äta middag jag lagat och det händer inte så ofta. Ha en toppen helg!

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-