Vem ska få gå träning & lite annat

Jag har mer och mer börjat tycka att jakt träningen är himla kul. Jag och min träningskompis Gunilla träffas några eller någon gång i veckan för att träna. Vi hjälper varandra på ett bra sätt och diskuterar vad som skulle vara bra träning för den hunden vi ska köra. Vi kommer med förslag på olika upplägg och glädjs åt varandras hundar och har toppen roligt. Och jag tror att vi gärna skulle träna mer om tiden fanns till.

 

Siri blir väldigt på när dummisarna kommer fram och vi har mycket träning framför oss och då jag inte har någon erfarenhet alls kring hur man tränar så finner jag mina små egna vägar. I dag filmade jag en träningspass vi gjorde inne. Kort men mycket bra träning för Siri, att lära sig att vänta på sin tur. Tanken är att succesivt flytta ut denna övning utomhus.

 

För övrigt är det foder diskussionskväll i kväll, ska bli skoj och lyssna på den. Resten av veckan består av jobb på Bagarmossen, Friskis & Svettis samt Almåsa.

 

Ha en toppen dag!

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-