Full rulle

Här är det full rulle som vanligt. Jag har fullt upp med att försöka hinna med allt jag vill. Tyvärr blir det ju så att vissa saker hamnar lite på efterkälken. Nu tycks det vara min egen träning, alltså styrketräning. Men jag hoppas kunna åka och träna i morgon. De senaste dagarna har jag inte hunnit med annat än att jobba i princip, det känns i kroppen. Denna vecka är fulltecknad så jag hoppas nästa vecka blir lite lugnare. Började slipa på en film med Siris fjärrträning, men den hinner inte bli klar i dag, men så fort den är klar kommer den här.

Har lite nya grejer på gång men kan tyvärr inte avslöja något än... men det är väldigt skoj kan jag meddela. I kväll är det jobb på simmet i Haninge och innan dess tänkte jag ta en vända med hundarna i skogen och hinna träna Siri. Så ska Keiko till sjukgymnast, Charlotte Orrfors, Sessan, min katt, ska också få behandling i dag. Det blev en snabb uppdatering här i dag men det kommer mer snart ;)

 

Ha de gott!

 

-save yhe dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-