Härliga känsla!

Klockan är runt 12.30 och det är lugnt här hemma, alla sover. Siri har varit ute och fått träna jakt i dag, på pippisar. Det var jätte länge sen vi tränade på vilt. Har mest kört vanliga enkla dummisar nu under hösten. Men igår kväll precis när jag släckt lampan kom jag på att ta fram lite fåglar ur frysen. Jag tog första påsen jag fick tag på i frysen, den innhöll en nötskrika och en and. Nu har vi hållt på och tränat ganska mycket under några veckor och det börjar ge bra resultat. Siri är en stjärna, jag har ju inte så mycket att jämföra med då hon är min första jakthund. Men hon är en stjärna, en äkta ädelstenshund. Hela hennes kull är döpta efter ädelstenar så det är väl dax att hon börjar leva upp till det :)

Trotts att det är en del och hålla reda på, allt nytt för mig, i träningen lyckades jag ändå få till att filma två skick. 

I går körde jag ett lydnadspass, som kändes bra. Nästa vecka blir det träning med Cecilia och hennes Freja, två dagar har vi bokat in. Det ska bli roligt att träffas igen, det var länge sen sist 

Nu tänkte jag lägga mig på soffan en stund för i kväll blir det sent jobb på Almåsa. Håll tillgodo med filmen på Sapphire :) a k a Siri Plur!

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-