Genom Tungelsta flyter en å..

Tungelsta ån har alltid varit av stort intresse för mina hundar. Keiko badade i den som liten. På vissa ställen flyter den igenom i ett ganska mysigt område, på andra ställen mindre mysiga ställen, men lika populär är den av mina hundar. Mycket av den enkla anledningen är att på detta mindre mysiga ställe finns det nästan alltid bollar. De stannar liksom till där för att sedan bli uppfiskade av mina hundar. Jag kan inte ens räkna antalet bollar de fiskat upp därifrån och antingen släpat med halva vägen hem eller hela vägen hem. Men det är ju inte alltid som hundägare man vill att hundarna ska ner i vattnet.. Men när en boll riskerar att försvinna så tvekar ingen av dem.. Se filmen på mina underbara dogz..

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-