Siri & hennes golfbollar..

I jakt på golfbollen
I jakt på golfbollen

När Keiko var yngre så gick jag ofta med honom i ett grustag inte långt från där vi bor. Keiko lyckades alltid hitta bollar där, vårt boll förråd hålls fräscht genom alla bollar han hittade. Numera blir det inte så ofta vi går där. 

Men..

I närheten av där jag bor finns det gott om fält, vägar och skogar att gå på/i. Och när jag rastar hundarna lite kort precis hemma så har Siri hittat golfbollar. Vi har ingen golfbana i närheten, så någon måste roa sig med att öve sin swing någonstans. Det har inte skett bara en gång, utan flera gånger. 

I morse gick jag med hundarna till ett närbeläget fält, i närheten av Tungelsta ridskolas sommar hagar. Helt plötsligt ser jag Siri springa i stora slag med nosen i backen sökandes efter något. Jag la inte så mycket fundering över det, men efter en kort stund kommer hon med.. en golfboll..

Golfbollar måste ju nästa lukta på ett speciellt sätt efter som hennes sökande var så intensivt, *hm*. Så numera har vi ganska mycket golfbollar hemma :) Förövrigt är jag ingen stor fan av golf..

 

Annars har jag varit och gästspelat med ett par gamla kollegor på Botkyrka golfklubb, där de serverar julbord. Sån tur var fick hundarna följa med så efter lunch i går gick jag en sväng med dem på golfbanorna, mycket uppskattat tyckte Siri som hittade nåt som jag tro var en golfbollstvättmaskin. Det slutade med att båda hundarna lyckliga sprang över fälten med en varsin golfboll.

I och med att snön har kommit blev det ett lydnadspass i ett garage i Haninge centrum. Vi la lite fokus på länkning och bibehållen fokus och i transporterna och även fokus och stilla i sitt och stå. Passet kändes riktigt bra. På vägen hem blev det en promenad i skogen innan mörkret föll på. Nu verkar båda hundarna nöjda, sovandes :)

Resten av kvällen får bestå av städning och lite julpynt.

 

Ha en härlig första advent!

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-