Nytt samarbete och avrundning av 2012!

Det blev i dagarna klart att Leva Hund kommer att starta ett nytt samarbete med Arninge Djurklinik. Jag jobbade där för fyra år sen och valde själv att sluta. Men nu kommer jag att börja där igen, fast denna gång via mitt företag. I princip får jag tillbaka mitt gamla jobb som avdelningsansvarig och utveckla avdelningen samt även ta emot patienter. Detta ska såklart bli jätte roligt!

Jag kommer att ha kvar mina nuvarande uppdrag på Haninge Hundhälsa samt Region Djursjukhuset Bagarmossen. En viss kurs verksamhet kommer också att fortsätta. Detta innebär för mig att jag kommer att en något mer strukturerad vardag och det blir lite lättare att planera.

2012 har varit ett lärorikt år på många sätt och inneburit en sjuhelsike massa jobb, men dock otroligt roligt!

 

Jag vill tacka alla mina underbara vänner som har stöttat mig under detta år och aldrig blivit sura när jag avbokat med kort varsel, för att jag fått jobb. Ni vet alla vilka ni är!

Ni är bäst!

 

Nu satsar vi framåt mot ett händelserikt 2013. Och efter att ha jobbat hela jul & nyår har det blivit min tur att vara ledig, vilket ska bli super härligt. Lättast är att nå mig via mail. Mobilen kan vara avstängd t o f. Håll utkik efter ny blogg uppdatering, kommande helg ska jag & Siri gå kurs för Heléne Lindström och Ditte Andersson. Rapport kommer :)

 

Allt gott!

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-