Framförhållning!

Som egen företagare gäller det att ligga långt fram i sin planering, när det är vår får man börja tänka på hösten. Det är precis vad jag har gjort i dag, eller snarare exakt för ca 5 minuter sen :)

 

Jag har bestämt att jag inte kommer att ha några kurser i höst, förutom massage & stretch för hemmabruk.

Anledningen är den att jag kommer att plugga. Jag har under många år jobbat som djursjukvårdare. Detta är inget jag gör aktivt längre. Men sen något år tillbaka så har jordbruksverket bestämt att även vårat yrke ska bli legitimerat, vilket är bra! Detta innebär för att få jobba som djursjukvårdare som för övrigt kommer att byta namn till leg. djursjukskötare, måste du plugga i tre år. Vi som har jobbat inom djursjukvården har en chans det är att skriva en tenta. Tentan är en del av det man måste göra för att få sin legitimation. Jag har i skrivandets stund inte koll på allt som måste göras. I vilket fall som helst har jag sent om sider, man har tom 2014 på sig, att satsa på att ta legitimationen. Detta kommer innebära en hel del pluggande. Jag kommer också att gå en utbildning inom rehab och balansbolls träning, har inte håller koll på när den börjar, vet bara att den är i höst.

Den stora anledningen till att jag vill ta legitimationen är såklart för att kvalitetssäkra upp det jag gör. Och att utan legitimationen faller jag under alternativ behandlare. Och också såklart för att jag jobbar på djursjukhus, så är de också säkrare på min kunskap.

 

Det känns som ett bra beslut nu när det väl är taget. Tanken är också att mer tid ska läggas på min egen hundträning med Siri. Hon har utvecklats så otroligt den senaste tiden och jag vill satsa på henne. Och som alla vet räcker inte tiden till för allt, tyvärr!

Team Top Six fortsätter ju även i höst och jag har lite träningar inbokat hos Niina Svartberg.

Sommaren blir den en hel del jobb, men jag kommer att vara ledig två veckor, separerade från varandra, då är det det hundträning som är inbokat, men tid finns även för några lediga dagar.

 

Om någon timme ska jag bege mig iväg till min kompis Linda, som även är en kollega till mig på Bagarmossen. Hon ska hjälpa mig att sammanställa det som behövs göras inför tentan. 

Goa Linda!

För övrigt längtar vi ihjäl oss efter sommar värme!

 

Allt gott!

 

-save the dog-

 

Tillägg, att jobba som Dog Listener är dock något jag INTE lägger på hyllan. Önskar du boka en konsultation är du varmt välkommen att kontakta mig!

 

 

Denna bild är tagen sommaren -10, året då Siri förälskade sig i vatten ;)
Denna bild är tagen sommaren -10, året då Siri förälskade sig i vatten ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-