Kurs x 2

Bilden på knasbollen är tagen av Lena Kerje
Bilden på knasbollen är tagen av Lena Kerje

Helgen har bestått av hundträning i Motala med gänget från Team Top Six och Heléne och Ditte. Åkte till vårt lantställe redan i fredags em, men kom iväg senare än planerat, typiskt mig. Vi hann inte med att åka till hallen och träna på fredagen, men väl fick vi en mysig kväll i soffan framför tvn, det är lyx för mig som nästan aldrig hinner med sånt annars.

På lördags morgonen samlades vi kl 10.00 och jag hann med att gå en timmes promenad med hundarna innan vi började. Bra för den gula att springa av sig lite innan. Temat för helgen låg på vilka störningar stör ut din hund. Jag var full av förväntan över de framsteg vi ändå har gjort och ville gärna visa min kurskamrater detta. Man kan väl säga att det inte gick ALLS som jag planerat. Kan väl överlag helgen fick igång en hel del tankar hos mig. Och ett lite uppvaknande... I övrigt hade vi en trevlig och rolig helg. Alla som är med i på kursen är allihopa väldigt ödmjuka och trevliga. Jag hoppas att vi alla kan ses i sommar och träna lite ihop. Jag hade lyxen att inte behöva kasta mig hem i söndags kväll, utan kunde åka tillbaka till stugan och ta en lång prommis med hundarna och alla funderingar jag hade. Sen landade jag i soffan med en skvaller tidning. Vill helst inte alls åka tillbaka till Stockholm och vardagen i fm. Kunde sova lite längre i morse, sen hann vi med en härlig skogs promenad innan hemfärd. Nu ska jag låta kursen sjunka in och börja med nya tag. I maj har jag en privat lektion med Heléne inbokad, ska bli jätte skoj. I övrigt har jag haft många helger uppbokade på rad nu, nu i helgen är det inget jobb eller kurs. Men väl en del jobb. Jag har fått förfrågan om att hålla en enklare föreläsning i ridhuset jag hyr, den måste jag förbereda. Sen måste jag börja tenta plugga, så att fylla tiden är inte vidare svårt.

Jag hann inte mer än hem i dag förens jag fick byta om och åka på en annan kurs inne i stan. Går en photoshop kurs på medborgarskolan, för att fräscha upp mina photoshop kunskaper. Tanken är att börja med en hemsida för min verksamhet som fotograf.

Kursen är lärorik och bra, men att sitta still på kurs efter en hel helgs hundträning är inte min grej.. Nu är det bara en gång kvar och det känns ganska skönt. Det blir så väldigt långa dagar annars.

 Hundarna verkar ganska trötta efter helgen de mötte mig i dörren när jag kom hem men somnande nästan direkt efter det, skönt. I morgon är det jobb på Arninge och Haninge Hundhälsa, onsdag massagekurs, sen jobb torsd och fredag, sen är det en ledig helg. Hoppas på sol och bra hundträning!!

 

Allt gott!

 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-