Vi har så kul!!

Förra året vid den här tiden började jag träna rallylydnad med Keiko, för Marie Sjöborg. Nu var det väldigt länge sen vi sågs och jag har tränat lite själv under vintern. Dock inte på några banor, eftersom jag inte har några egna skyltar. Och även om jag inte träffat Marie särskilt många gånger blir jag lika glad varje gång vi ses, hon är alltid så glad och peppande! Nu har jag anmält mig och Keiko på en tävling 11/5 på Haninge bk så nu behöver vi träna :)

I dag hade vi bokat en träff, vi skulle träffas på en plats jag aldrig varit på tidigare. När jag äntligen hittade dit var Marie redan där. Jag hade med båda hundarna och Keiko gick igång och skällde lite när han såg att det stod någon där och väntade. När jag sen, efter att ha hälsat på Marie, öppnade bagageluckan stod Keiko i buren och hela kroppen lyste upp och jag såg på honom att han visste mycket väl vad som skulle ske och i dag var det hans tur att få träna.

Glädjen han utstrålade när han kom ut, fick mitt hjärta och bli alldeles varmt, min fina fina pojke.

Vi hade så kul på träningen. När jag vid ett tillfälle gick till bilen för att hämta lite mer godis stod han kvar ute på planen med bollen i munnen tittandes på mig som en yster liten pojke och hans blick frågade "det är väl inte slut än matte?".

Marie var snäll och filmade när vi gick hela banan. Han är så fin min pojke <3

Efter vår träning hade Marie kurs och det var perfekt för Siri att få träna vid sidan av kursdeltagarna, hon skötte sig bra och brydde sig inte jätte mycket om dem som jag hade trott att hon skulle göra.

 

I övrigt har jag åkt på en ordentlig förkylning och har legat risig under helgen. Veckan som kommer är som vanligt full med jobb, till helgen har jag mitt sista arbetspass på Friskis och Svettis, det ska bli skönt att få loss en hel extra helg i månaden. Söndagen ska jag även hålla en föreläsning i ridhuset jag hyr, det ska vara hästloppis där på söndag, se denna länk http://backhagen.se/page13.html

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-