Kärlek varar en evighet

Moa och Keiko
Moa och Keiko

Sommaren börjar äntligen bli lite uppstrukturerad, skönt. Har många roliga saker att se fram emot, bla ska jag gå och lyssna på en föreläsning som heter "Från belöning till nästa" med Eva Bertilsson och Emelie Johnson-Vegh. Har tidigare aldrig hört talas om dessa två tjejer, men ser ändå fram mot föreläsningen. Anatomi och Fysiologi kursen fortsätter på Södra Djursjukhuset. Det blir också träning för Heléne Lindström och Ditte Andersson under sommaren. Tyvärr har jag inte lyckats ta tag i pluggandet, men jag hoppas verkligen att jag kommer igång, för i höst ska jag tenta, är det tänkt i alla fall.

Kommande lördag ska Keiko och jag tävla i rally lydnad, blir vi godkända blir vi i så fall uppflyttade till nästa klass. Men det är inte det viktigaste. Det viktigaste är att Keiko och jag har skoj. Mitt mål på lördag är att jag vill se "den där blicken" i hans ögon hela programmet igenom, har han det då blir jag nöjd!

I går var vi en sväng till Haninge bk och tränade, han kändes lagom balanserad. I dag blev det mest lek och peppning på träningen. På em svängde jag förbi på en kompis gård för att lämna mina vinterdäck. Det är också gården Keiko i princip växte upp på. En familj som hyr ett hus där har bott där många år. Och för dryga 10 år sen när jag var där jämnt, min kompis har hästar.. När Keiko kom till vår familj fick han hänga med ut till stallet. Familjen som hyr huset skaffade en valp ungefär samtidigt, en lite blandras tik som hette Moa. Keiko och Moa hängde jämnt, vi skojade och kallade dem ett kärlekspar. Under åren har de träffats ibland. Så i dag när min bil rullar in på gårdsplanen kommer det en äldre tik, svart.. Jag var lite osäker på om det verkligen var Moa. Men hunden började sniffa runt min bil.. och skällde och pep och betedde sig.. Då tänkte jag det måste vara Moa och det var det. För i samma ögonblick kom husse. Jag släppte ut Keiko och de var så glada att se varandra igen. Det eviga kärleksparet, Keiko Beiko och Moa Mulltoa :)

 

Bilden är tagen sommaren 2003, både Keiko och Moas första sommar :)

Den ända gången Keiko någonsin har dragit från mig det var när vi kom till Ånäs gård, jag gick till stallet och han sprang till Moa, plutten <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-