Trasig bil och en massa jobb

Förra helgen betades av i ett nafs, lördagen vräkte regnet ner hela dagen, men på em blev det uppehåll och jag tog hundarna och drog i väg till Östnora camping för lite bad och apporteringsträning. Vi hade en jätte mysig men blöt stund. Siri fick gå på några markeringar och några långa linjetag och ett mindre sök. Det hela gick bra men blev lite stökigt då Keiko helt plötsligt bestämde sig att hjälpa Siri och söka.. Farbrorn tröttnade på att ligga och vänta på sin tur. Det är så skönt med honom, hur väl han känner mig när jag menar allvar och när man nog i alla fall kan försöka göra tvärtom, sötnöt. När vi 2 timmar senare skulle åka hem var min bil stendöd. Med hjälp av en man som kampade där försäkte få starta bilen med startkablar men inget hjälpte. Det slutade med att jag gick hem.. Hade en riktigt skön promenad men jag var för arg att njuta av den.
På söndagen hade jag bokat med mamma att hon skulle komma hit, så vår träff gick åt till att bogsera min bil, roligare saker kan man ju göra. Frampå em när bilen var lämnad hos mekken drog vi vidare till Nyköping, mamma bor där, och sedan tog jag hennes bil tillbaka hem. Sån himmla tur att jag fick låna hennes bil då jag haft både dubbelpass samt tidig morgon på jobbet. I går fick jag reda på att bilen är klar och körbar, underbara nyheter! I går hann jag med ett kortare apporteringspass med Siri, det blev kort för det var grymmt varmt. På kvällen åkte jag och Keiko i väg för att börja lära in de nya momenten i fortsättningsklassen i rallylydnad. Alltid lika kul att träffa Marie, kan verkligen rekomendera henne om ni söker någon att träna rally för!
I dag torsdag är vi lediga, skönt såklart. Ska försöka ta det lite lugnt från mitt annars så hektiska liv. I morgon jobb på Bagis och på söndag drar vi till Rimbo för jaktträning hos Eva, längtar dit. Siri har verkligen utvecklats sen sist. Ska bli skoj och höra vad Eva tycker.

Nästa vecka är fullbokad med jobb och kurs både på Södra Djursjukhuset på onsdag och helgkurs på Albano Djursjukhus. Anledningen till att jag går så mycket kurser är för att jag ska ta legitimationen som djursjukskötare och då räknas alla kurser man har gått! Sen är det himla roligt att lära sig och ffa utvecklas!

Allt gott och hade så mysigt i solen!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-