Snart så.. ska jag väl hinna

Äntligen är väl denna jobbiga vecka över. Fast den blev inte så jobbig som jag trodde från början. Dock har jag bluvit genom förkyld och är total däckad, usch!
I Fredags åkte jag och en min jobbarkompis, Sofia, till Albano för att gå foderkurs. Själva innehållet hade verkligen känts lockande, näringslära. Tyvärr hölls det utav en av de större foderföretagen som såklart refererade allt till sina egna produkter, såklart kanske. Personligen vill jag lära mig mer om näringslära, inte om ett specifikt foder.. Men man kan inte få allt. Jag träffade några av min gamla jobbarkompisar från Albano, jag jobbade där -06. Det var verkligen jätte kul att se dem, vi hade jätte trevligt tillsammans dessa dagar. Jag och Sofia samåkte och hade nog ganska samma åsikter om sammanfattningen, vi fick dock fina diplom, som kommer att användas i ansökan om legitimationen.

Hundarna var tvungna att följa med hela lördagen, men det funkade bra. Efter kursdagen åkte jag för att hälsa på en av mina bästa vänner, Elisabeth som jobbade på Almåsa, vi satt och surrade ett tag, det var så kul att ses, tyvärr blir det alltför sällan. Efter ett tag var hon tvungen att gå tillbaka till jobbet, jag tog med mig hundarna till en strand och lät dem bada, vilket de njöt av i stora drag. I dag hade jag träning inplanerad med Christel och ärligt så var jag lite tveksam till hur jag skulle orka. Men på fm fick jag ett sms av henne att hon var sjuk.. kanske det bästa. Så det blev soffläge hela dagen, kollandes på lydnads SM, live sändningar via webben, kanon bra, när det fungerade. Nu har jag plockat lite här hemma och pulat ihop en film från igår, tänk att det är så skoj att göra dessa filmer. Nu ska jag snart gå tillbaka till soffan med en förhoppning om att jag mår lite bättre i morgon. Som tur var är det en kort vecka, sen nästa vecka är jag lite ledig. Skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar :) Hoppas komma igång med träningen av hundarna, tyvärr har den blivit lidande när jag jobbat så mycket. Siri och jag ska snart gå kurs och jag och Keiko ska tävla, så ojojoj nu måste vi komma igång igen!
Hundarna är sköna tror de har sovit mer än mig i dag :)
Allt gott!
-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-