Lite ledighet och Amichien Bonding..

From i dag tar vi lite ledighet. Om ni önskar komma i kontakt med mig, Lotta, under perioden 23/7-4/8, så kontakta mig via mail. Jag kommer hålla bloggen uppdaterad under ledigheten. Det blir inte bara att ligga på sofflocket utan det är en hel del hundträning inplanerat, både lydnad och jaktträning. Men slapp och slö också. Har haft en rätt tuff period med jobb sen senaste ledigheten och kroppen behöver vila, så det är bäst att lyssna på den ;)

Jag vill i dag passa på att lägga in ett extra slag för metoden jag lever med och även jobbar med. Vill man inte ha hjälp med en konsultation kan man läsa och lära sig ganska mycket.

Läs mer här> 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-