Mycket kom på plats

Lite ledighet behöver vi ALLA och vi har haft en underbart skön ledighet! I dag är vi hemma igen och i morgon blir det jobb. Känns kul, tur att man älskar sitt jobb!
Vi har badat, solat, tränat och umgåtts med vänner, gamla som nya och varit ute på upptäckts färder. Jag är helt klart nöjd! 
Min lydnadsträning med Siri har hängt lite på en skör tråd, men efter ledigheten är den nu i stället ett tjockare rep. Jag måste tacka både Heléne Lindström och Ditte Andersson för att de har hjälpt mig att hitta inspirationen igen så TACK tjejer!

Än är inte sommaren slut och augusti är en lugn jobb månad. Även fast hösten är en bit bort, läs långt bort, så har den redan börjat fyllas med roliga saker. Siri och jag ska bland annat gå en viltspårs kurs och så har vi en lydnaskurs en helg i september och sista träffen med Team Top Six gänget i oktober. Min tenta kommer jag att göra 2014 i stället. Så i höst blir det mycket plugg. Jag ska även gå lite fristående kurser på Albano Djursjukhus och hoppas komma med på en balansbolls kurs i höst. Tanken är att jag ska börja ha kurser i det. Förhoppningsvis både i egen regi och även kanske på Arninge Djurklinik.

Nu drar vi till havet en sväng, tjing!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-