Föreläsningar och kurser på löpande band!

Sylvi med Siris syster Amy
Sylvi med Siris syster Amy

Veckorna rusar på i sin vanliga takt och det känns som om man inte hinner med hälften av vad man borde, i landsproblem visserligen, men men..
Jag har själv valt att inte ha några egna kurser eller föreläsningar denna höst. Däremot har jag många jag själv ska gå på/har varit på. Förra veckan var jag på neurologi kurs i Västerås. En gammal bekant som heter Stefan Rosén driver ett företag som heter Redog höll i dagen. Stefan har jobbat i många år med rehab med början på Strömsholm. I dag driver han framgångsrikt en egen startad veterinär klinik, gå in och kolla här om du vill läsa mer om Stefan och hans verksamhet. Stefan och jag träffades i samband med Keikos rehabilitering för snart 10 år sen. Under årens lopp har jag gått en del kurser som Stefan har ordnat. Han är också en av författarna till "Fysträning för hund", som jag varit med och fotat lite till. Veckan som kommer fortsätter med kurser, i morgon måndag ska jag på en föreläsning med Mattias Pruss, som är ortoped på Albano Djursjukhus, tisdag är det föreläsning i Mental träning med Heléne Lindström och slutligen onsdag är det den sista av 5 utbildningskvällar på Södra Djursjukhuset, då står Endokrinologi på schemat.
Kul att lära sig mer och ffa hålla sig uppdaterad.
Nästa helg är det också tävlingsdebut för Keiko och mig i fortsättningsklass i rally lydnad, ska bli super skoj! Och på söndag ska jag och Siri börja en viltspårskurs. Vill man kan man få göra ett anlagsprov efter kursens slut. Jag hoppas såklart att jag och Siri är redo för det då. Klövar och blod finns redan hemma i frysen.

För övrigt har en ny familjemedlem tillkommit, en ny bil :) Sjukt stolt, lovar och svär dyrt och heligt att jag ska sköta den minutiöst. Tur att inte min bilmek läser min blogg..
Annars rullar livet på med träningar och jobb och den ständiga jakten på tid :)

I veckan hann vi också med en kort resa till Nyköping, där resten av familjen bor. Den huvudsakliga anledningen med resan var att vi skulle ta lite nya bilder till hemsidan, duktiga Lena Kerje hjälpte mig. Jag hoppas bilderna kommer nästa vecka.

Sist men inte minst vill vi gratulera så mycket till Siris kullsyster Amy som haft ett kanon år, kolla på detta bara: 

​Opprykk til A rundering

To cert Bruks, spor
Kvalifisering til NM,
12. plass på NM
Godkjent redningshund i Norske Redningshunder.
Vi har allerede vært på flere leteakjsoner.
Ble nr 3 i "the Challenge", omtalt som verdens tøffeste brukshund konkurranse. Tøffe søks øvelser.
Der fikk vi pris for beste lydighet og beste debutant!

Stort GRATTIS från oss!!


Allt gott!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-