Jag är numera APA

Förutom att jobba på djursjukhus och klinker har jag även en annan del i mitt företag som var den egentligen anledningen till att jag startade min verksamhet. Nämligen passionen att hjälpa hundägare med sina hundar, hjälpa på det sättet att de lär sig förstår sina hundar och deras beteenden. Beteendena jag syftar på är de vi humaner kallar problembeteenden.. Beteenden som är jobbiga, inte minst för hunden. Många söker hjälpen för att de själva inte orkar längre, en del, fast få, söker för att hjälpa sin hund. Tyvärr är det ganska svårt att leva bara på att ha konsultationer. Ofta möter man ledsna hundägare som har valt Amichien Bonding som en sista lösning. Innan har de ofta provat de s.k. hårda metoderna.
I vilket fall så kan man som Dog Listener välja att jobba under Jan Fennells organisation. Detta innebär att vi får hjälp och stöd när vi själva stötter på patrull. När vi har gjort en konsultation skriver vi också en rapport som utvärderas av tjejerna som jobbar på kontoret i England. Vi får respons på vår rapport och den bedöms också om den är godkänd. Detta för att det finns Dog Listeners över hela världen och på detta sätt har de koll på att vi gör rätt, dvs kvalitetssäkra. Det händer att hundägare kontaktar dem i England och frågar om Dog Listeners. Jag har valt att jobba ihop med dem i England. Detta gör då att jag skickar rapporter på de konsultationer jag har gjort. I dag, när jag kom hem från jobbet, hade jag fått ett mail att jag har stigit i graderna, jag har fått ett flertal godkännda rapporter, detta har resulterat till att jag numera är Approved Preliminary Associate, även kallad APA :)

Läs mer här>

Ha en fin kväll!

-save the dog-

Från senast jag var i England. Till vänster i bild, min kollega Margareta Barath, Jan Fennell och jag
Från senast jag var i England. Till vänster i bild, min kollega Margareta Barath, Jan Fennell och jag

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-