Livet i ständig förändring

Så nu har vi flyttat och äntligen börjar vi komma i ordning. Det var betydligt jobbigare att flytta än jag någonsin kunde tro. Nu hoppas jag att vi kommer att bo här ett tag, men nästa gång vi flyttar, hoppas det dröjer. Jädrar vad organiserad jag ska vara då, sen ska jag nog ta semester. Tillsammans med alldeles för mycket jobb har jag inte haft mycket ledighet. Nu när det lider mot jul och nyår ska jag bromsa tempot och ta hand om mig själv lite grand ;) Vårt nya hem börjar sakta ta form, men än är det ganska mycket kvar att ordna, dock sådant som kan vänta. Min snälla mamma och bror hjälpte mig med flytten, men även min goa vän Linda, tack alla ni :) Hundträning har verkligen fått stryka på foten, men nu ska vi igång igen, 2013 har varit ett hackigt år när det gäller träning, men vi (jag och Siri) har ändå utvecklats mycket!

Jag har även börjat en tentakurs som går på Albano Djursjukhus. Tyvärr blev jag tvungen att inse att tiden och motivationen inte räckte till att plugga till tentan i oktober, så nu satsar jag på april -14. Jag har också stor hjälp av en toppen kurs på Albano. Jag är definitivt ingen teoretiker, har väldigt låg motivation att lära mig av att läsa, jag behöver något som driver mig.

Andra nyheter är att jag kommer att avsluta mitt samarbete med Arninge Djurklinik from 10/1-14, i stället kommer jag att jobba lite mer på Bagarmossen och satsa mer på att utveckla egen mottagning i form av friskvårdskontroller samt fyskoller. Hoppas på att komma med på bra kurser inför utvecklandet av detta. Återkommer om det framöver.
Har också ett hemligt projekt på gång, from januari kommer jag att ta tag i det!

Det blev ett kort inlägg denna gång, men i runda slängar har jag nog fått med det mesta.
Snart är det jul och jag hoppas innerligt att vi får lite snö och minus grader..

Ta hand om varandra och glöm inte bort att prioritera det som är viktigt för just dig!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-