Planerar våren 2014

Siri 8 veckor
Siri 8 veckor

Vad bättre kan man göra en dag som detta, regnet har strilat ner hela dagen och man är lite däst så här dagen efter.
Sen jag startade Leva Hund har mitt liv blivit väldigt uppbokat tidigt någon månader framöver. Det har visat sig funkat ganska bra, särskilt med tanke på att jag gillar och ha saker lite oplanerat, känner mig mer fri då. Fast vissa aktiviteter är jag jädrigt noga med att planera, som resan jag bestämt att jag ska på typ november -14.. I vilket fall som helst, har bokat in lite tävlingar för båda hundarna, tyvärr gick det inte att anmäla till alla jag ville åka till. Men det känns kul och jag längat att komma igång och tävla lite.

Sedan kommer jag att gå en utbildning i behandlingsmetoder på hund, detta för att kunna utveckla mitt företag mer, den kursen sträcker sig fram till hösten -14. Och är för Anna Holmgren på Hundkuranten i Täby. Det är alltså en praktisk utbildning, ska bli jätte kul att få lite mer "hands on" utbildning och inte bara sitta och lyssna. Jag kommer också att gå kursen inför tentan på Albano, som ska bli av i april, så mycket plugg blir det också.

Jag kommer att jobba mer på Bagarmossen framöver, men jag kommer också få loss tid för kurser och föreläsningar.
Jag och Siri ska också gå en kurs för Niina och Kenth Svartberg i april, utöver detta så har vi också 2 dagar privat för Niina, med vår träningskompis Cecilia och Freja. I maj ska vi på kurs, ja jag vet jag gillar att gå kurs, hos Ditte, men inte av Ditte utan för en tjej som heter Helene Virro, också behandlingsmetoder, spännande.

I juni hoppas jag få semester, ska verkligen försöka ha lite semester i sommar. Sen har jag lovat en av mina vänner att jag och Keiko ska ha rallylydnadsuppvisning på deras årsmöte typ, gulp.. Sån tur är har jag lyckats lura med min tränare Marie Sjöborg, hihi!

Håller även i nuläget på att planera en (håll i er) en kurs, jo men visst ;) där jag och några kollegor ska få mer kunskap i balansbollsträning, på hund. Jag skulle ha gått en annan kurs nu i höstas, men hörde aldrig av arrangören, så nu satsar jag på en ny fröken.

Alla dessa utbildningar, som jag inte går med egen hund, hoppas jag ska mig en spark i baken att börja ta emot egna hundar, för friskvårdskoller samt fyskoller. Jag kommer även att besöka lite kollegor för att få mer kunskap/mod för att dra igång detta.

I övrigt har julen varit still och lugn. Träffade familjen igår, vi åt, bytte presenter och pratade en massa. Det blev en dagstur till Nyköping, somnade gott hemma i soffan igår kväll. I övrigt tar vi det mest lugnt och vilar upp oss efter några mycket hektiska månader. I morgon blir det nog ett besök till Ikea. Behöver lite mer småsaker. Jag tror dock att jag ska leta lite äldre möbler på loppisar, vilket innebär att det kommer att ta lite tid att komma i ordning. Har dock spanat in lite loppisar i närområdet. Vill gärna ha lite vintage stil hemma. Har en fd svägerska som är super på inredning, tänkte norpa henne för råd, då jag själv är ganska kass på inredning.

Ta hand om er och glöm inte vad som är viktigt..för just dig!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-