Tony Knight

Inser att det var länge sedan jag skrev något om den egentligen anledningen till att jag startade mitt företag, Amichien Bonding. Skaparen bakom denna livsstil med hund heter Jan Fennell, hennes son heter Tony Knight. Tony reser över hela världen, för att lära ut, för den som vill, om Amichien Bonding. Dels håller han de kurser jag själv har gått sedan föreläser han och är med en del på tv. Sedan gör han själv en del klipp och lägger upp på facebook och i sin youtube kanal. I dag hittade jag ett klipp som jag bara måste dela med mig av, enjoy!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

  • Jeanette » "Gulliga" saker:  ”Man kanske inte alltid behöver göra saker så krångliga? "Gulligt" vet jag inte o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-