Träningstävling i ridhus & födelsedag!

Keiko 11 år i dag!!
Keiko 11 år i dag!!

I lördags var det dax för träningstävling. Får väl erkänna att det varit sådär med träningen den sista tiden. Men det som gör mig glad är att jag känner mig så motiverad till träning, men tiden räcker ju inte till.. Sen bidrar ju inte mörkret och regn och rusk till det bättre.

Träffade också lite nya hundfolk, alltid roligt tycker jag. Jag hade bestämt att köra en lk 1 med Siri. Vi börjarde med att alla hundar fick göra gruppmomenten. Vi såg till att alla hundar fick de rätta förutsättningarna. Både jag och en kompis hade med oss våra pensionärer, så de fick vara statister. Keiko var så duktig, min lilla kille. Siri var gasad, inte ovanligt. Men låg riktigt bra. När vi närmade oss den magiska tidsgränsen så lyfte hon hakan. Det kom in en person i ridhuset strax innan, vet inte det var det som gjorde att hon lyfte på huvudet eller om hon bara inte höll längre. Helt ok för mig, jag var glad att hon låg så bra som hon gjorde, nu när vi återintagit hakan i backen igen, bra information, träna på mer uthållighet, inget nytt visserligen, men bra information ändå.

Sen fick hon ligga i bilen då de andra hundarna skulle få göra sin plats också.
Fick bra tankar av min kompis Anette som var med. Jag har alltid tänkt 1, ta ut Siri ur bilen 2, kissa av henne 3, värma. Anette berättade att hon, när hon ska ta ut sin hund och börja jobba, börjar direkt med fokus. Och när jag tänker efter har jag ju också gjort det, lite här och nu, men inte jämt. Något att ta med sig.. Så när vi skulle in och köra hela programmet så gjorde jag så och det gick mycket bättre. Hm, tänk att något så enkelt ska vara så svårt att tänka till på :)

Överlag kände jag mig väldigt nöjd med vår prestation. Saker att peta i finns det såklart, en massa. Men vi har gått framåt och det känns kanon.
Jag fick med mig lite funderingar hem men ffa så känns det så roligt, igen, blir glad :)
Nedan finns vår film, enjoy!

I dag fyller också min vackra hund Keiko 11 år, grattis min prins <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-