Inte så illa för en kille från Svedmyra!

Inte hade jag väl trott den där dagen i maj 2003 att den där lilla tjocka blandras valpen skulle tvärförändra mitt liv. Att skaffa hund hade varit en dröm under många år. Men jag tvekade då jag visste att man blir bunden och var skulle jag ha hunden om jag åkte bort?

Men den där försommarkvällen i tidig maj när jag såg en stor playwood skiva där det stod "Blandras valpar till salu, 1500:-", tvekade jag inte när jag in på gården. Mannen på gården hade en "polare" och det var han som hade valpar till salu. Någon timme senare kom en kombi in på gården och ut välde ett gäng valpar.. Hur väljer man bland ett gäng bedårande valpar? Keiko satte sig bokstavligen i en rabatt och bajsade, då tänkte jag kanske den där.. och så blev det.

Resten är historia, vi är ett han och jag, vi är samma lika. Lite egna som gärna inte släpper andra för nära. Men vi båda har ett stort hjärta och ffa har vi varit med om så mycket tillsammans. Han är alltid vid min sida. Det finns ett ställe där han lämnar mig och det är där hans andra kärlek i livet bor, Moa! Moa och Keiko träffades som unga hundar och lekte och hängde jämt. Medan jag höll till i stallet på gården där Moa bodde, hängde Keiko med Moa. De träffas fortfarande ibland emellanåt, saker och ting går lite lugnare nu bara. Nu är de ju pensionärer, men lika kära!

På posten härom dagen damp ett brev ner från svenska kennelklubben. Keiko innehar nu titeln RLD F (tre godkända resultat i fortsättningsklass i rallylydnad) och den han fått innan RLD N (tre godkända resultat i nybörjarklass i rallylydnad). Och med detta TVÅ stycken championat!

Bästa Keikan! Tack snälla rara Gurra (Keikos uppfödare) för att du gav denna underbara hund till mig!


-save the dog-

Klicka för förstoring!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-