Upploppet..

Så här kan man se ut när man närmar sig upploppet, Siri och hennes olika ansikten :)
Så här kan man se ut när man närmar sig upploppet, Siri och hennes olika ansikten :)

I morgon är det den stora dagen, tentan!!
Har gått igenom någonslags "införtentannervositet". I slutet på förra veckan läste jag få ögonen höll på att pluppa ut ut huvudet. På lördagen var jag hos min vän och kollega Malin, som förhörde mig en hel del, borde ha haft mer av det insåg jag det. Ja vi pratade lite strunt också, det blev vi påminda om när Malins sambo kom in och frågade, -skulle inte ni plugga? Hihi! Keiko fick följa med men den lilla gula fick vara hos hundvakt, säkrast så :)
I söndags var det dax för tenta kurs igen, näst sista.. Pjuw.. Och då kändes det som om allt jag läst var borta och glömt och paniken höll på att ta över, fröken frågade om någon dött..
På måndagen pratade jag med en veterinär kollega och hon berättade hur hon laddat inför sina tentor och specialits kompetens, det fick mig att känna lite lugn, sen har, som tur är, lugnet kommit åter..

Jag har tagit lite ledigt denna vecka, för att plugga, mycket bra val.  
För mig är detta stort, om det inte framgått än. Alla som tentat vet vad mycket  plugg och slit det ligger bakom. Och visst har jag väl pluggat inför prov, men aldrig har jag tagit det på så stort allvar som nu. Men hur det än går har jag gjort det bra och det kommer en chans till, men jag hoppas verkligen att jag klarar mig i morgon. De flesta av mina kursare kommer också vara i Uppsala i morgon och jag vet att en blick räcker för att jag ska känna pepp! Som Malin sa -tenta av en 3 årig högskoleutbildning på en tenta.. Och ja det är inte klokt hur upplägget har varit, men det är inget man råder över, utan fokus på rätt sak. Men åsikter kan man ju alltid ha ;)

Sen är det jobb och sista tenta kursen fred, lörd och sönd. Känns bra att inte få så mycket tid att tänka efteråt. Nästa vecka är det påsk, lite ledighet utan en massa plugg, herrejesus. Jag längtar mest till en kurs jag ska gå, för Niina & Kenth Svartberg, onsd-torsd, ska bli så skoj. Har inte tränat på evigheter och jag är sjukt laddad. Beställde lite nya leksaker till hundarna. Nu är det Siri jag ska gå kursen med men Keiko hänger såklart med. Förhoppningsvis kommer det finnas tid att köra honom efter kurstid. Vi har hittat ett litet vandrarhem relativt nära, hoppas jag. Sen kanske vi tar en sväng förbi uppföderskan innan vi drar hemåt på torsdagen, vi får se vad som orkas. Förutom hundträning under påsken blir det förhoppningsvis lite kompisträff med god mat och vin och ffa en massa skratt.

Sen kan jag äntligen börja ta tag i att boa/inreda mitt nya hem. Om något har blivit försummat är det hemmet efter flytten. Strax efter att jag flyttat hit så började förberedelserna inför tentan så jag har fortfarande ouppackade kartonger. Och en stor förråds rens behövs.. Hoppas lura mamma hit på det, så om du läser det här mamma när kan du komma? :)

Under april har Leva Hund också börjat med våra arrangerade träningspromenader, se här.

Nu är det dax att återgå till böckerna igen, håll alla tummar, tår och tassar!

Allt gott!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-