Resultatet har kommit..

Allt som oftast för Glädjespridarens Sigrid Plur representera uttrycket glädje :)
Allt som oftast för Glädjespridarens Sigrid Plur representera uttrycket glädje :)

I fredags när jag kom hem från jobbet, gick jag ut på en promenad i skogen med hundarna i släptåg, helt underbart nu när solen är uppe längre och längre på kvällarna. Mitt ute i skogen tänkte jag ta en bild på Siri och lägga upp den på Facebook, ser då att ett flertal av mina kursare har fått sina resultat från tentan. Vi hade fått besked att det skulle dröja 2-5 arbetsdagar.. Fick även meddelanden av en jobbarkompis som undrade om jag fått mitt svar. Mitt ute i skogen som jag var började jag jobba mig hemåt med mycket blandade känslor.. Och hela mitt inre kändes i uppror. Min första tanke var att jag inte var redo att få mitt resultat, än.
Så när jag kom hem struntade jag att gå in och kolla, men med mycket blandade känslor. På lördagen hade jag en arbetsdag planerad på mitt extra jobb på Almåsa kursgård, inte heller då kände jag att jag ville kolla.

Efter en lång arbetsdag på 13 timmar störtade jag i säng och när klockan ringde i morse kändes som om jag skulle kunnat fortsatt sova ett halvt sekel till. Men det var sista kurstillfället på tenta kursen och jag hade bestämt att jag skulle gå. Vi hade en bra kursdag, akutsjukvård var på schemat och vi fick prova på HLR på en hunddocka. När jag klev innanför dörrarna hemma kände jag att näe nu är det dax. När jag försökte logga in blev jag nekad, datorn sa att jag skrivit fel lösen. Men med två olika inloggningsuppgifter hade min dator valt att spara mina gamla inloggningsuppgifter samtidigt som jag skrev in de nya. Men efter en stund, som kändes som en evighet, lyckades jag logga in. Under tiden kändes det som om hjärtat låg på golvet och bultade. Samtidigt som jag ser resultaten från varje delprov och en snabb huvudräkning såg det väldigt lovande ut, men med en puls på 290 slet jag tag i miniräknare och insåg att jag verkligen var godkänd!! Inga ord i världen kan beskriva vilken underbar känsla som tog överhand.

Denna långa period med en massa jobb och pluggpapper ständigt i väskan är äntligen över.. Mitt liv kan äntligen bli normalt. Jag kan umgås med vänner, träna hundarna eller gå en långpromenad eller inte göra något alls. Inser vilken enorm press jag (och säkerligen alla andra som skrivit denna tenta) känt. Hade det inte gått vägen hade det funnits en chans till, sen är dörren till möjligheterna att få legget denna väg varit stängd för alltid.
Jag antar att jag inte behöver tala om det, men gör det i alla fall, jag är helt underbart överlycklig!

Klockan är nu 18:30 och jag ska inte göra någonting alls resten av kvällen, eller ja jag ska ligga i soffan och kolla på tv. I morgon börjar en ny arbetsvecka, en kort sådan. På onsdag morgon åker jag och hundarna till Svartbergs, längtar! I påsk blir det, som det ser ut nu, ledigt. Och det var inte igår!

Nu är det vissa bitar kvar innan jag skicka in ansökan om legitimationen, men det är den lätta delen i denna resa!

Allt gott!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-