Sluta stirra!

Detta är något som jag upplever att många hundägare har svårt att förstå och jag har skrivit om det förr och kan garantera att jag kommer att skriva om det igen!

En annan hund stirrar på din hund och som extra krydda på moset står husse eller matte bakom hunden i ett sträckt koppel. Vad väcker det för känslor i dig, när en okänd människa stirrar på dig.. Som Tony säger i videoklippet så vet jag också vilka känslor det väcker i mig, obehag.. För vissa individer är det jobbigare än för andra, men genom att hålla koll hur din hund beter sig mot andra hundar kan du hjälpa till att minska pressen som eventuellt din hund lägger på någon annan hund alternativt om det är din hund som blir utstrirrad, ta den från platsen.
Enjoy!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

  • Jeanette » "Gulliga" saker:  ”Man kanske inte alltid behöver göra saker så krångliga? "Gulligt" vet jag inte o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-