Jan Fennell kommer till Sverige

Jan Fennell

Jag minns när min kompis Anna för många år sen tipsade mig om metoden Amichien Bonding. Hon hade mer erfarenhet av hund än mig så jag litade på att hon visste vad hon pratade om. Jag beställde en bok om metoden helt enkelt. När jag kom till sidan där det stod att jag skulle ignorera min hund efter en separation slog jag ihop boken och ansåg att det tänkte jag minsann aldrig göra, det är ju taskigt ju.. Så boken fick stå där tills en annan kompis tipsade om metoden och jag minndes att jag hade boken hemma, åkte hem och gav den ett nytt försök. Sen rullade allt bara på och av en slump berättade jag om "min" upptäckt för min jobbarkompis Karolina. Det visade sig att Karolina också läst böckerna och precis som jag nystat och sökt information. Hon visste att författtaren till boken självaste Jan Fennell skulle komma och föreläsa, till Vallentuna av alla ställen!
Vi anmälde också och fick bra kontakt med hon som arrangerade föreläsningen, som berättade att Jan även skulle hålla en kurs/utbildning i metoden. Vi anmälde oss till den också :) Jag bokade även en konsultation med Mervi som var den person som ordnade alltsammans.

Och nu, ungefär 6 år senare kommer Jan till Sverige igen. Precis som förra gången är det Mervi Kärki som ordnar arrangemanget. 
Så här skriver Mervi om föreläsningen:


Vår bästa vän hunden…

Unik föreläsning i Sverige – Jan Fennell l the Dog Listener kommer hit och berättar om hundens värdefulla kommunikation.

Du får höra henne berätta om varför vi missförstår våra hundar och hur vi kan göra för att både förebygga och lösa problembeteenden som blivit så vanligt i vårt moderna hundägarskap. Genom förståelse för arten hund så skapar vi en djupare och kärleksfullare relation som båda parter förtjänar. Helt utan våld, skrik eller andra obehagliga tillbehör.

Datum/klockan: 3 november 2014, 18.00 – 21.00
Plats: Scandic Täby (Roslags Näsby C)
Biljett: 400 kr
Föreläsningen är på Engelska

Begränsat antal platser, boka din plats genom att e-posta till hundinspiration@gmail.com eller ring 0709-786100 eller via Hundinspiration butiken. Din plats är helt bokad när din inbetalning har kommit och ev. avbokning återbetalas inte men du kan överlåta din biljett till annan intressent.

Bästsäljande författare till boken Förstå din hund som nu har översatts i 27 olika språk. Hon är aktiv i 2 egna tv program som visas i England och Australien. Världen över växer intresset för att förstå sin hund på ett bättre sätt. Hon har tagit fram en metod som kallas Amichien ©Bonding som utgår ifrån hundens grundläggande behov. 

 

Missa inte detta tillfälle om du är nyfiken på metoden eller om du kanske haft en konsultation och fått vidare inspiration eller kanske bara behöver bli påmind. Se all information kring anmälan i texten ovan.


Jag kommer att vara där, kanske ses vi!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-