Blogg i träda, ett tag i alla fall..

Blogg inläggen har inte haglat tätt direkt den sista tiden. Jag har funderat på om jag kanske ska lägga ner den. Jag tycker att en blogg måste vara levande och gärna skrivas i kanske 2-3 gånger/vecka. Just nu finns inte tiden tyvärr. Jag är väl inte den enda som skulle önska att dygnet hade fler timmar. Förutom mycket jobb är jag också mitt uppe i en flytt, igen. Jag kommer därför låta bloggen ligga lite i träda ett tag. Jag hoppas hitta inspiration och tiden att börja skriva efter att vi landat i vårt nya hem.

Tills dess -save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-