Separationsproblem?

Tony Knight, Jan Fennells son, brukar ofta gör videoklipp som han lägger upp på sin youtube kanal.  De är korta och informativa och fullspäckade med bra tips om du har någon form av problem med din hund. I dag tänkte jag lägga upp ett videoklipp om separationsångest, dvs när en hund inte klarar av att bli lämnad.
Enjoy :)

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-