Videoblogg del 2

Här kommer del 2 av min videoblogg den innehåller två väldigt bra intervjuer. Hoppas de uppskattas. Heléne Lindström kan ni läsa mer om på www.high5hundkurser.se, hon har många bra kurser och en väldigt bra blogg! Marie Söderström kan ni läsa mer om på www.dynamicrehab.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-