Videoblogg del 2

Här kommer del 2 av min videoblogg den innehåller två väldigt bra intervjuer. Hoppas de uppskattas. Heléne Lindström kan ni läsa mer om på www.high5hundkurser.se, hon har många bra kurser och en väldigt bra blogg! Marie Söderström kan ni läsa mer om på www.dynamicrehab.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

  • Jeanette » "Gulliga" saker:  ”Man kanske inte alltid behöver göra saker så krångliga? "Gulligt" vet jag inte o..”

  • katarina Nybjörk » Vill du vara med i ett forskningsprojekt?:  ”Vill gärna vara med i projektet”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-