Inspirationbrist

Siris motto är -allt är möjligt-

Den senaste tiden har jag saknat inspiration, både privat och i jobbet och kände att jag behövde hitta något som hjälpte mig att få tillbaka glädjen till hundträningen och jobbet.

Jag anmälde mig i rask takt till två föreläsningar, den ena hölls av Torkild Sköld, Eric Thyrell och Jesper Caron, jag har under ganska lång tid följt dem alla tre via deras Facebook sidor och varit lite nyfiken på att lyssna på dem, bifogar en länk om föreläsningen här.

Det svåra är oftast, i alla fall för mig att leva kvar i det rätta tänket, för mer korkad än så är jag inte att jag inser att jag måste ändra på mig själv och mina tankar, vilket är ett arbete som aldrig tar slut. Men ibland behöver man en spark i baken. I alla fall kvällen var fylld med både glädje och lite tårar. Och jag kan varmt rekommendera att gå och lyssna på någon av dessa killar.

En vecka senare var det dags igen, denna gång lyssnade jag på Kjell Enhager, bifogar även en länk till hans hemsida. Woaw vilken kille, så otroligt inspirerande, klok, underhållande, känslosam och rolig människa. En ganska bra bit in i föreläsningen reste sig en kille med armarna i luften och sa högt över hela Rival -jag är inte som er andra, jag är hemlös, jag smet in här för värme och alkoholens skull (min första tanke var va finns det gratis alkohol, attans det missade jag :)) Sen fortsatte killen och sa hur klok Kjell var och hur allt han sa ”made sence”. Jag märkte hur folk viskade runt i kring mig och hur en tjej som jag tror jobbade där, sprang ut. Ett par tjejer som satt bakom mig sa -det är ju första april- Jag vet fortfarande inte i dag om killen ingick i föreläsningen eller ej. Men då jag pratade med en person jag känner som också varit på föreläsningen, fast i en annan stad så hade detta inte hänt. Kvällen var nästan magisk, flera snäpp bättre (om man nu sak jämföra) den tidigare föreläsningen. Denna människa bara måste jag lyssna på igen någongång!

I övrigt har det varit jobb, jobb och åter jobb som stått mellan mig och bloggen :)

Men som lite grädde på moset har jag anmält mig till en online kurs som heter ”Bli ditt bästa jag” en tävlingspsykologi för hundförare, vilket ska bli super skoj!

Näe nu ska vi ut och träna lite, tjing!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-