Världens häftigaste kurs..

Jag är lite av en kursoman (undra om det ens är ett ord:)) I alla fall gillar jag att gå kurs/gå på föreläsningar, den senaste tiden har det blivit en del inom det mentala området. Just nu går jag en e-kurs för Eva Marie Wergård. Inte bara håller hon denna underbara kurs, utan att ha träffat henne verkar hon vara störtskön och hon inspirerar mig på flera sätt.

Kursen heter "Bli ditt bästa jag", kan man ha ett mer lockande namn på en kurs. Jag har aldrig gått en hundkurs där det varit så mycket fokus på mig som förare och det är just därför jag valde att gå denna kurs. Jag kan träna min hund med störningar i olika miljöer, i regn (som i dag) mm, men jag har lite glömt bort min egen mentala träning. Denna kurs har även i mångt och mycket hjälpt mig på ett personligt plan i min vardag. Jag har inte tänkt så mycket på det, men jag har märkt det. Den senaste lektionen handlade om tankens kraft, affirmationer och visualisering. 

Jag säger flera ggr/dag till djurägare på jobbet, träning är färskvara, den dagen du slutar här (vattenträna), måste du ersätta den träningen med något annat.. Mental träning är också en färskvara och något man måste göra, dvs träna på regelbundet. Jag har en liten dröm att någon gång i framtiden utbilda mig inom mentalträning, men jag har några andra saker att göra innan jag kommer dit. Vad bättre att göra att lära mig så mycket som möjligt om ämnet fram tills dess.

Jag är mycket noga med att inte bli en person som fastnar i min egen skit so to speak, dvs gnälla utan att göra något åt det jag inte gillar, det är något jag får jobba med och lätt kan falla tillbaka till. Ofta är det i situationer där man är lite utsatt eller är i någon form av underläge, som dessa sidor kommer fram. Våra tankar kan lätt bli vår verklighet, så vi bör nog många gånger fundera på hur vi vill att vår verklighet ska se ut.. Citat lover som jag är, jag har hittat ett nytt favvo citat, jag fann det på Eva Maries Instagram:


"What do you do today, that predicts your tomorrow"


-save the dog- 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-