Foundation Course

I Oktober kommer Mervi Kärki att hålla en Foundation Course, kursen hålls i Täby, Stockholm. Läs mer om kursen nedan. Jag kommer troligen också att finnas på plats.

Kursinformation:
Syftet med denna grundkurs är att skapa en djupare förståelse för och om hunden. Genom att
bl. a titta på principerna för att forma positiva beteende och att få hunden, att vilja arbeta för oss av egen fri vilja istället för under tvång. Vi går igenom psykologi, beteendemönster, instinkter och värderingar hos den tama hunden, men också hos dess urfader – vargen. Vi visar hur man med denna förståelse på ett vänligt sätt kan förändra oönskade beteenden. Det kommer att vara en heltäckande analys där metod, "Amichien ® Bonding", står i centrum. Genom exempel på vanliga hundproblem gör vi djupgående granskningar och diskuterar hur man kan göra förändringar av oönskade beteenden.

Kursen är mycket intressant och positiv givande, inte bara för dem som upplever ”problem” med sina hundar, utan även för alla andra som på ett eller annat sätt umgås med hundar – privat eller i sitt arbete. Efter avslutad kurs får samtliga deltagare ett certifikat, men framför allt kunskapen om att uppskatta "människans bästa vän" i ett helt annat ljus. För dig som vill få ytterligare fördjupad kunskap finns en steg 2 kurs, ”Advanced Course”, där du har möjlighet att bli Certifierad Dog Listener och kan då använda metoden i din yrkesroll inom en mängd olika områden. Alltifrån hunddagis, pensionat, kennlar, veterinärstationer/sjukhus, butik, social omsorg till eget företagande och konsultationer.


För mer information eller anmälan är du välkommen att kontakta Mervi Kärki.

Varmt välkommen!

Mervi Kärki, Associate Amichien Dog Listener
Hundinspiration
Korsvägen 20, 183 30 Täby
E-post: hundinspiration@gmail.com
Mobil: 0709-786100
Hundinspiration innehar f-skattsedel


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-