En idé som föddes och nu blir den verklighet..

Äntligen är värmen här, jag njuter i fulla drag!! Tänk om sommaren vore lite längre och vintern kortare, va perfekt det skulle vara :)

Under 2013 jobbade jag på Friskis och Svettis, i receptionen. Det var ett jobb som var på frivillig basis och i utbyte fick man träna gratis. Jag har egentligen alltid gilla att träna men är samtidigt otroligt lat och väldigt bekväm. Och en mästare i att hitta på ursäkter för att slippa. Så jag tänkte detta skulle hjälpa mig att ändå göra det som jag gillar, vilket det gjorde. Samtidigt som jag jobbade där föddes en lite tanke att jobba med träning på människor, ett sätt att bredda mig i mitt yrkesval och i mitt företag. Jag kollade upp möjligheterna att utbilda mig via Friskis, men det gick inte att få ihop livspusslet just då. I och med att mitt företag var nystartat och började rulla så insåg jag tillslut att jag inte kunde fortsätta på Friskis, men tanken på att utveckla mig och bredda mitt företag hängde kvar. Och så i slutet på förra året började jag fundera på det igen. Men just då var min legitimation i väldigt mycket fokus och jag var mitt uppe i en flytt. Men jag började titta på valmöjligheterna samt vart jag kunde utbilda mig. Jag har två kompisar som är utbildade PT, den ena via SAFE och den andra via ett företag som inte erbjuder utbildning i Stockholm.

En egenskap jag har uppmärksammat på mig själv är att jag väldigt länge kan gå och fundera på något innan det får mogna, eller vad annars kan man säga om 2 års fundering :) Det tog ännu längre tid från att tanken till egen företagandet startade till jag faktiskt vågade starta eget.. 
Men när jag väl bestämt mig går det undan, eller mer lutar det åt att jag hoppar och chansar att detta är något jag vill göra, för bestämma mig gör jag nog aldrig egentligen. Men nu är legget i hamn och nya dörrar öppnas, så.. i måndags tog jag tag i det och i tisdags var allt klart *haha*
I september -15 börjar jag utbilda mig till PT-personlig tränare, via SAFE, och det ska bli SÅ GALET ROLIGT!! Jag är superpepp och jag hoppas att det kommer att bli så bra som jag tänker och ser!

Jag har en till rolig nyhet i skjortärmen men den håller jag på ett tag till ;) OCH ytterligare en tanke som bearbetas, men var sak har sin tid!

Keiko nedan underbara älskade hund och så saknad, hade våra vägar inte korsas.. undra vad jag gjort då..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-