Största grattis till Sandra och Jade

I helgen avgjordes både lydnads och rallylydnads SM. Tyvärr kunde jag inte åka dit eftersom Rut är för liten, tråkigt då Siris kullsyster Jade var där och tävlade. Och vann hela konkalongen i rallyn, jag är så otroligt glad för deras skull, de om några är värda detta. Det var spännande stund här hemma i söndags då arrangören bestämde att inte meddela vem som vunnit förräns vid prisutdelniningen. Inte ens deltagarna visste om det. Jag pratade med Sandra någon timme efteråt, hon berättade att när det stod och väntade och de annonserades vem som kommit trea, förstod både hon och hennes kompis Kristin (som också var där och tävlade) att någon av dem vunnit :) Här hemma grinade jag typ en timme *haha* jag är en sån otrolig känslomänniska. Från botten av mitt hjärta så jädra stort grattis det bara finns till er!! Wiiiiii <3

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

  • Jeanette » "Gulliga" saker:  ”Man kanske inte alltid behöver göra saker så krångliga? "Gulligt" vet jag inte o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-