Semester!

Här hemma rullar vardagen på, vi har en ganska stillsam semester med inrikting på slapp, vila, lyssna på bok, fixa hemma, umgås med vänner, hundträning och bara vara. Det känns helt ok. Underbart att ha en riktig semester för första gången på många år!

En liten tanke har vaknat inför nästa års semester, för då skulle jag verkligen vilja åka någonstans. Lena Kerje, som tagit många av de fina bilderna på mig och hundarna här på hemsidan, är i Norge och har lagt upp helt underbara bilder på facebook, då slog tanken mig att åka dit vore ju super skoj! Siri har två syskon som bor där och det har även Rut, så någon kanske man kan träffa och träna och så kanske passa på att tävla lite, vore super kul då det är så vackert i Norge. Jag har ofta ganska många järn i elden och ett tag fanns det en plan på att åka till Yellowstone då Jan Fennell ordnar en resa för oss som jobbar med Amichien Bonding. Men när jag bestämde mig för att skaffa Rut och även utbilda mig till PT insåg jag att allt tyvärr inte var möjligt. Chansen att åka dit kommer att komma igen och jag hoppas så då att jag kommer ha möjligheten att åka!

Höstens planering börjar så smått falla på plats, jag kommer att fortsätta jobba på Regiondjursjukhuset Bagarmossen, men jag kommer inte att vara kvar på Haninge Hundhälsa.
Jag kommer att erbjuda massage för din fyrbenta vän, läs mer här> och jag kommer starta upp träningspromenaderna, läs mer här>

Siri ska starta fortsättningklass i rally och även lydnadsklass 3. Det känns skönt att motivationen till träningen är tillbaka, den har varit borta ungefär ett år, under den tiden har jag hankat mig fram, tränat lite då och då. Men nu kör vi på vilket känns super kul! Just nu är tanken med Rut att vi ska köra jakt. Framöver hoppas jag få till en tid att åka ner till Anncharlotte, som har Ruts mamma och pappa och är delgägare i kennel Vassruggen, och få starthjälp med träningen då jag i princip är helt novis inom det området. Faller andan på kanske vi gör nåt mer.

Årsdagen då Keiko gick bort närmar sig och det är med tungt hjärta.. Älskade hund <3
Jag vet att han ser ner på oss från sin plats och lutar sig bak och ler som bara han kan <3

-save the dog-

Mandelöga <3
Mandelöga <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-