Tävlingspsykologi

Jag tror att jag skrev kort, i våras, om en tävlingspsykologi kurs jag skulle gå. Nu är den avslutad och jag vill gärna skriva lite om den. Jag har under ganska lång tid insett att jag är det stora hindret i mina prestationer med mina hundar och då menar jag inte bara i hund sammanhang, men såklart främst där. Denna kurs är en online kurs som hålls av Eva-Marie Wergård, du lan läsa mer om henne om du klickar på hennes namn. Jag fick nys om kursen då en tjej jag känner gick den. Jag insåg ganska snabbt att den var som klippt och skuren för mig. Perfekt även att det var en online kurs. 

Kursen startade upp något som var ganska häftigt, jag kan inte beskriva det, då det är mest en känsla. Men det var en känsla jag mer än gärna vill ha för jämnan eller i alla fall uppleva igen. Kursen har öppnat upp en del blockeringar i mig, inget som syns utåt men de känns och det är det viktigaste. Kursen startar upp igen 18/8, för den som är sugen kan man läsa mer här>

Nu efter kursens slut så har möjligheten för fortsatt coachning erbjudits, men då privat, jag har valt att köra på 2 månader till vilket ska bli super roligt!
Under kursens gång har vi jobbat med affirmationer, mål, hur man hanterar motgångar, hur man hanterar människor som påverkar en negativt eller på annat sätt som påverkar en i sina prestation, tankens kraft, attityd, uppladdning, press, prestationsångest, vi har också fått tagit del av sk TED talks och mycket mera, helt enkelt hur jag "blir mitt bästa jag", som kursen heter. För mig var TED talks något helt nytt, men väldigt nyttiga och ffa roliga, jag lägger upp ett av de som jag blev väldigt inspirerad av. 

Nu ser jag fram mot vidare coachning av den sprudlande inspirerande Eva-Marie, det ska bli skit skoj att se vart detta leder oss.  

Som vanligt -save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-